11 sep. 2011

How much can you take before you leave?

Hur vet man om en person är rätt för en? Ibland kan hjärtat säga en sak och huvudet en helt annan och det tycker jag är riktigt jobbigt. Precis så känner jag just nu och jag har verkligen ingen aning om vad jag ska göra, i såna här situationer är jag otroligt tacksam över att ha vänner som Linnea, Jenny och Michaela som kan sitta och lyssna på mig och samtidigt komma med råd om vad jag ska göra.

Den som verkligen har hjälpt mig mest och som jag måste ge riktigt mycket credd är Linnea! Hon har varit där för mig och lyssnat när jag har behövt prata… anytime!

Jag har gjort en sån där kliché-grej som man ser i filmer, en lista med för- och nackdelar, och håller på att gå igenom den just nu. Trots det är det svårt för hjärtat och huvudet säger som sagt helt olika saker.

fan

0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.