14 aug. 2011

Why you love Tobias

Ja då startar jag uppladdningen nu då typ. Imorgon är det dags för ytterligare en match för Blåvitt, den här gången är det mot Elfsborg (serie 2:an). Blåvitt har i och för sig Tobbe Hysén i laget som enligt mig är den vassaste spelaren i laget just nu, sen att han gjorde det avgörande målet mot Ukraina gör ju bara honom ännu härligare! Sen verkar han vara en riktigt härlig och trevlig person även utanför planen, i alla fall i dom intervjuer jag har sett och hört.
0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.