29 aug. 2011

Why I find Facebook entertaining

För någon dag sen så fick jag en vännerförfrågan från “A”s bästa kompis. Eftersom han känner “A” så accepterade jag ju självklart honom men vi har inte snackat eller nåt. Hur som helst så har han gillar mina statusar etc och nu för 15min sen så skrev han till mig och nu sitter vi och snackar för fullt.

I mitt smått paranoida ‘förhållandetänk’ så är första tanken, “skriver han till mig för att försöka luska ut och testa mig?” på begäran från “A”?

Hur som helst så är “A”s kompis otroligt snäll och ett väldigt bra stöd som kommer med massor av tips på saker till mig. En sån person som jag också vill ha i min “innersta vänskapskrets”. Jag har ju redan Linnea, Michaela och Layla men man kan ju aldrig ha för många goda vänner eller  hur.

friend

0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.