5 aug. 2011

There's a first time for everything

I helgen ska jag ju in till stan för att träffa Linnea, Jenny och sen ** * också. Istället för att ta bussen fram och tillbaka båda dagarna bor jag på hotell över natten och på lördag ska jag försöka hinna in till stan i tid till Pride Paraden. Jag har ju aldrig varit på Pride så det ska bli lite kul att se in real life liksom. Dessutom går Kristin i paraden som "Stolt förälder", så himla gulligt! Med andra ord är det dags att rota lite i garderoben igen, jag kom ju hem i förrgår och packade upp igår haha. Dags att packa igen för bussen går rätt tidigt imorrn.
 0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.