7 aug. 2011

Stockholm Weekend - Part 1

Ja som ni vet var jag ju inne i city i helgen och då bodde jag på Rica Hotel Kungsgatan. Riktigt awesome för det ligger precis vid Hötorget. Hur som helst så är det här lite bilder från rummet, schysst förutom att den "blingade" stolen var lite over the top för min stil. 

I alla fall så började minisemester med att jag kom till hotellet vid 11-tiden och hade lite tid att köra en powernap innan jag skulle iväg och träffa Linnea. När jag träffade henne så drog vi runt lite på stan och checkade Pride (bilder kommer i nästa inlägg) och sen drog vi iväg och käkade... eller jag käkade är nog mer rätt lite lunch.  

Fortsättning på weekenden kommer i nästa inlägg...
0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.