24 aug. 2011

Question of the day

“Hur vill du att din tjej/kille ska vara? Beteende och utseende, personlighet.”

Svar:
Först och främst, jag är inte den manligaste killen men jag är verkligen inte som Daniel Paris eller Amir heller!
Jag är typ lagom manlig men samtidigt inte liksom, svårt att förklara. Anyway, ja ni har väl sett inlägget där jag beskriver vilken personlighet och utseende jag faller för. När det gäller beteendet och sättet vill jag att en kille ska vara sådär manlig och grabbig typ som Anton Hysén (I know he’s the ulitmate guy!). Jag vill inte ha någon femininkille, det är absolut inget fel med feminina killar men det är liksom inte riktigt min style eller något som jag tycker är speciellt attraktivt. Å andra sidan tycker jag att ett “super macho anabola monster” är särskilt attraktivt heller. Jag tycker det måste finnas en balans mellan en killes feminina och maskulina sidor. Han måste vilja lägga tid på sitt utseende så han ser fräsch ut men samtidigt inte kleta på mascara och eyeliner… kör som jag, med concealer and nothing else.

Med en tjej tycker jag däremot att hon ska vara jättefeminin, nästan på gränsen till too much. Jag vill ju inte ha en “butch” tjej för då kan jag lika gärna vara med en kille. Jag har i och för sig redan hittat den perfekta tjejen, eller i alla fall enligt mig. Självklart vill jag inte ha en housewife som bara chillar hela dagarna och inte gör något. Hon måste vara driven och gilla ha en egen åsikt, men samtidigt vara tjejig och gullig. Vilja hålla handen, kyssas offentligt och gärna ha en hand runt min midja när vi går på stan… ja ni fattar nog vad jag menar. Hon ska vara tjejig! Absolut ingen balans mellan maskulint och feminint här inte, här ska det vara feminint 100 %!

image

0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.