11 aug. 2011

The photos just keep coming

Jag fick precis mail från båda fotograferna som jag har arbetat med att fler bilder är på väg. Jag har inte sett alla själv så jag är jättespänd på att få hem bilderna nu. Antagligen kommer jag lägga upp några bilder här i bloggen imorgonkväll eftersom att jag kommer spendera typ hela dagen inne i city.

Sen kommer min faster och hennes man hit och ska stanna i några dagar så jag har en busy weekend. Dessutom ska jag försöka klämma in några fotograferingar till i mitt schema men det tycker jag bara är ett roligt problem att lösa. Det är så himla kul att vara på photoshoots.
0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.