31 aug. 2011

Peppermint, food and psycho shit

Ja då sitter man med en ansiktsmask från Lush, hela rummet luktar så där fräscht av pepparmint. Himla gött alltså!

Jag funderar på att dra mig ner till köket och fixa en liten nattmacka fast eftersom jag ska vara extra nyttig nuförtiden kanske det blir LättYogi 7% istället… anyhow så kommer “A” hem från Ibiza imorgon vilket är skoj. Om inte “A” hamnar på standby på sitt jobb på lördag blir det nog en mysig helgdate hoppas jag.

Nä nu ska jag som sagt fixa något nattkäk och sen ta på mig min OnePiece och kolla på American Psycho som är en av mina favvofilmer.

XOXO my babies!

mask

0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.