2 aug. 2011

One awesome dad coming up!

 

Efter mitt lilla inlägg om bisexualitet (men även innan) har jag fått massor av frågor om familjeliv och barn osv. Därför tänkte jag ta lite tid från min solsemester och svara på dom nu.

 1. Vill du ha barn? Är det viktigt att din kille/tjej vill ha barn?
  Ja men inte just nu. Jag vill definitivt ha en liten kopia av mig själv i framtiden. Ja det är självklart att det är viktigt att min tjej/kille vill ha barn, annars kommer det inte fungera i längden. Men som sagt just nu spelar det inte så stor roll i ett förhållande men längre fram kommer det definitivt spela stor roll!

 2. Vill du helst ha en pojke eller flicka när du blir pappa?
  Jag vill helst ha en pojke, han kommer bli grym på sport ;) Även fast jag inte är så himla grym på det haha. Nä men ärligt så vill jag helst ha en son, men en dotter är inte fy skam det heller :)

 3. Vilken typ av pappa tror du att du kommer bli?
  Jag kommer bli den softaste pappan som finns, det är helt klart. Precis som min pappa liksom. Pappa blir lik sin pappa typ ;). Skämt åsido, jag kommer att vara en riktigt soft och laidback farsa fast ändå med regler!

 4. När vill du ha barn?
  Typ 30-35 eller nåt tror jag. Just nu känner jag att jag fortfarande vill leka av mig liksom så det blir nog inga barn än på ett tag.

 5. Hur var din barndom?
  Den allra bästa som man kan ha haft. Jag har världens softaste föräldrar vilket är anledningen till att jag kommer bli världens softaste farsa. Jag har fått resa och uppleva massor av roliga saker som barn, och nu också, som är helt otroligt roliga och fantastiska.

 6. Vem, förutom dina föräldrar, har varit din största förebild som barn?
  Min morbror Peter har varit min allra största förebild. Även fast han är dubbelt så gammal som jag så har det aldrig märkts. Han har alltid varit den som har lekt och varit på samma nivå som jag och det har jag alltid tyckt så mycket om. Han är fortfarande en av mina största förebilder för han är alltid positiv och glad, otroligt ambitiös och driven, en riktigt awesome morbror och den bästa som finns!

 7. Tror du att du kommer du att skämma bort dina barn?
  Tror?! Jag vet att jag kommer göra det, vilka föräldrar gör inte det på ett eller annat sätt liksom?

 8. Spelar det någon roll att du är bi när det gäller att bilda familj?
  Nej absolut inte, varför skulle det göra det?

 9. Vad vill du att dina barn ska heta? Pojke och flicka.
  Hmm, det var svårt. Jag har liksom inte tänkt så mycket på det eftersom jag inte tänker som en tjej ;) Haha nä men det får jag väl diskutera med min framtida hälft antar jag.

 10. Hur är du med barn? Tror du att du kommer bli en bra pappa?
  Jag är helt otroligt bra med barn, det är därför jag kommer bli den softaste farsan som finns! Jag leker ju med min kusin Alex när vi ses och annars så har jag ju grannens dotter Sienna som alltid vill leka. Dessutom så brukar alla barn alltid vilja hänga med mig, sist vi var på en fest med barn som jag aldrig har träffat ville dom leka hela tiden och visa mig massa små plastfigurer osv. Dessutom verkar bebisar ha en förkärlek till mig för dom tittar alltid och ler mot mig haha. One awesome dad coming up!

 11. Var skulle du helst vilja att dina barn växer upp?
  Helt klart Göteborg! Naturen är helt underbar här, människorna är trevliga och mina barn kommer ha den softaste dialekten som finns. 100 % göteborgare ;)

 12. Tror du att du kommer vara en överbeskyddande pappa?
  Som jag skrev tidigare kommer jag bli en soft farsa fast med regler. Med andra ord ja men inte stört överbeskyddande som tvingar ett tonårsbarn att ha kyskhetsbälte och pepparspray ;)

 13. Vill du ha ett svenssonliv med Volvo, barn och hund?
  Jag vill inte ha ett svenssonliv och helst inte en Volvo. Däremot vill jag ha barn och hund... Larssonliv?4 comments:

 1. Vad letar du efter i en tjej eller kille då?

  SvaraRadera
 2. Ja kan du inte skriva ett inlägg om vad du vill ha för kille eller tjej?

  SvaraRadera
 3. Ja snälla skriv ett inlägg om vilken typ av tjejer och killar du dras till

  SvaraRadera

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.