18 aug. 2011

Oh my, there’s a lot of hatred in one little person

Ja Minzy spar inte direkt på krutet mot mig nu! Jag tycker att jag skrev rätt snällt jämfört med henne så nu kan jag ju verkligen hålla med henne om att vår “vänskap” är över! Om det är någon som skriver skit så är det ju hon om mig! Vad skrev jag liksom, att hon var taskig som dissade bloggare och alltså mig, hon däremot skriver ju bland annat:

  • Att jag röker(!) Oj, en cigg eller två liksom gör inte direkt en storrökare va?
  • Att mina modellbilder är skit, eh… have you seen your pictures babe?!

Sen det här med face2face, jag sa ju bara att det var taskigt att skriva att bloggande var “såååååå 2007” när jag (en av hennes, nu fd, kompisar gjorde det). Jäklar vad hon hade skit att skriva om mig, känns faktiskt riktigt konstigt eftersom vi sågs för bara någon dag sen.

By the way, hon som “tränar” och så borde kanske inte säga att JAG röker, jag var i alla fall inte ensam om det när vi träffades. Vem fick stå och vänta utanför Åhlens för att hon skulle röka först?! JO JAG!!!

0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.