13 aug. 2011

No PG13 here...

Igår var jag ju inne i city och shoppade lite och sen på eftermiddagen träffade jag Layla och Alwan. Som vanligt när vi ses gick vi iväg och tog en kaffe och den här gången blev det på Moda Café och som vanligt hade vi riktigt kul. Dock tycker jag synd om dom som satt bredvid oss för vi hade inte direkt någon barnfilter på vårt "sex & the city"-snack...

Det är alltid roligt att träffa Layla och alla hennes kompisar är riktigt softa och roliga dom med. Sist var ju Viktorija med och precis som Alwan är hon lika frispråkig, and I love it! Sen blev det lite psykoanalys från min och Alwans sida när Layla berättade om sin senaste date haha, always fun too.

0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.