25 aug. 2011

New friends and a Damn hangover

Igår var jag ju inne i city för att träffa en tjejkompis för middag. Sen träffade jag på två personer som jag lärt känna över nätet så vi hängde lite i stan allihopa. Notis är från Albanien och en riktigt soft och härlig kille som man bara kan hänga med och som är en grym kompis. Frans är en kille från Asien som säkert är jättesnäll men som var alldeles för energisk och (för mig) jobbig haha.
Hur som helst tog vi en fika på Wayne’s där jag tog en espresso (något jag ångrade sen eftersom jag bara sov typ 1h i natt haha) och sen gick vi på en promenad genom Stockholm. Det var riktigt härlig temperatur ute och massor av folk så det kändes nästan som Italien eller Spanien.
Sen blev det middag på nån liten sunkig kinakrog och sen utgång haha… sen film och försök till att sova men tack vare kaffen gick det inte så bra.

Nu sitter jag här hemma och är bakis som faan! Usch!

Untitled-1

0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.