5 aug. 2011

Me and my telephone... and mail!

Ja eftersom att jag inte kommer vara hemma i helgen har jag fått ringa och maila en hel del idag! Stressfull shit! Nu ska jag tänka lite på hinduism och Buddhism för jag och Stefan hade en väldigt intressant diskussion om religion inatt och hur vissa av dom fokuserar på hjärta och hjärna, ascoolt!

Sen smsade Sandra också och frågade om jag kunde hjälpa henne med lite saker vilket är perfekt för jag behöver hennes hjälp med att åka till tippen, favour for favour som hon sa.

Nu ska jag i alla fall ut och leta reda på allt skräp som ska iväg sen.0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.