29 aug. 2011

Latest addition to my wardrobe – part 1

Ja idag blev det lite shopping igen… och här är första delenand mina inköp. Det första jag fick syn på inne i affären idag var den här snygga orangea tischan från Tiger. Jag var bara tvungen att ha den, jag älskar ju oranget och tischor haha.

Sen så fick jag syn på den här tröjan från L’Ecoule National och det finns faktiskt en story bakom hur jag fick tag på den. Jag fick syn på den och provade den men jag var inte riktigt säker på om jag ville ha den så jag lät den hänga. Sen såg jag att en annan kille provade den och han var verkade gilla den, och självklart blev jag som ett barn igen. Ni vet när man inte vill ha en leksak men sen börjar någon annan leka med den och DÅ vill man VERKLIGEN VERKLIGEN ha den. Ungefär så var det med tröja… och ja ni ser ju vem som vann! Blinkar

part 1

0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.