26 aug. 2011

Just checking for the future

Ja då sitter man och snackar lite med “A”… jag håller på att kolla upp hur jobbet och lite sånt. För er som inte vet så jobbar “A” på Ryanair vilket innebär mycket resor men som tur är så är det bara dagresor! Inga ensamma nätter alltså, fast vi får ju se hur det här utvecklas. Hur som helst blir jag alltid glad när “A” hör av sig så det bådar ju gott. Ikväll bär det av till Liverpool för “A”s del och imorgon drar jag iväg till Vingåker. Sen på måndag åker “A” iväg till Ibiza och kommer hem på onsdag och sen jobb torsdag-fredag.

Det är riktigt jobbigt att man har två så himla olika liv för det är så svårt att pussla ihop det då!

Jag kanske borde förklara situationen med “J” också, igårkväll bestämde jag mig för att bryta helt med “J” eftersom det inte alls kändes rätt för mig och jag tycker det är bästa att bryta då.

0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.