25 aug. 2011

I’m like a kid with toys, I hate sharing

Alltså jag skriver ju aldrig om sex här i bloggen men jag känner bara att någon gång måste vara den första… and here it comes!

Alla säger ju att trekanter är så himla nice och bla bla bla, let me just tell you it’s kinda over rated! Jag fattar varför det tog slut mellan Hef och Holly, Bridget och Kendra. Vem f*n orkar dela liksom! Jag är riktigt ego in bed så för mig går trekanter fetbort alltså! I have tried and will never do it again…. och by the way det här handlar inte om igårkväll haha ingen får missuppfatta nåt sånt nu!

image

image

image

0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.