16 aug. 2011

I give in, your MAJOR question is answeredJa det är många som har frågat vilken typ av tjej/kille jag faller för... och nu får ni äntligen det besvarat. I början visste jag inte om jag skulle skriva ut det i bloggen eftersom det egentligen är privat, men eftersom bloggen speglar mitt liv så kan jag väl lika gärna berätta det här.

TJEJ
Jag vill absolut ha en tjej som är lite kortare än mig. Åldern ska helst vara mellan 18-25. När det gäller hårfärg osv spelar det ingen större roll eftersom jag tycker personligheten är väldigt viktig, självklart utseende också! I alla fall vill jag ha en tjej som kan få mig att skratta och som gillar allt från mysiga hemmakvällar till partykvällar... dessutom får det gärna vara en "badgirl" också, jag brukar oftast dra till dom. Tjejen måste tycka om att träna (inte för mycket för det är avtändande) utan för att hålla sig i trim, typ följa med mig och träna några gånger ibland. Jag vill absolut inte ha någon anorexia-smal tjej utan hon ska vara normal och ha en hälsosamt snygg kropp!

KILLE
Jag vill ha en kille som antingen är typ 165+ lång. Åldern här får gärna vara lite äldre än med tjejer, typ 20-30, max 34 år. Helst ska det också vara en mörkhårig kille med bruna ögon men vem vet, jag faller säkert för en blond blåögd också om kemin stämmer. Sen är det också viktigt att killen måste kunna få mig att skratta, han får gärna tycka om att laga mat också eftersom jag älskar det!!!

ja ni som passar in på det här kan ju maila mig ;)