27 aug. 2011

Healthy stuff baby, health stuff

Igår bunkrade jag upp på lite av mina “hälsosnacks”, förutom Flapjack som är en riktig kaloribomb! Sesamkakorna är sjukt goda och perfekta att ha i bilen, detsamma gäller Swebar som också funkar på gymmet och innan/efter träning.

När jag var och bunkrade upp i Skhlm igår passade jag naturligtvis på att ta en smoothie på Naked Juice Bar, ett måste! Igår blev det en Gym Junkie som består av banan och vaniljyoghurt och så la jag till några “kicks” också.
Testa den nästa gång ni är i Skhlm eller inne i city.

Health

0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.