6 aug. 2011

Good morning and hello


God morgon! Då sitter man på bussen in mot stan. Jag tog lite bilder igårkväll men det blev en sen kväll och jag har inte med datorn in till stan så bilderna får vänta lite. När jag komer upp nu ska jag träffa lite kompisar och ha det allmänt kul bara, riktigt skönt med en liten minisemester till.

Jag kom precis på att jag glömde några saker hemma men det fixar jag genom en liten shoppingtur när jag kommer in till stan. Jag ska försöka mobilblogga lite också, om jag kommer ihåg ;)

0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.