1 aug. 2011

Gårdakvarnar och skit... hahaha

Ja nu sitter jag på farmor och farfars balkong som ligger ungefär 400m från Gamla Ullevi (aka Blåvittborgen) som alliansklubbarna IFK Göteborg, GAIS och ÖIS delar. Ikväll är det hemmamatch för GAIS mot Halmstad på Ullevi och just nu hör jag alla GAIS-fans yla "Gårdakvarnar och skit", som är GAIS inmarschlåt.

Som hardcore Ängel tycker jag att "Gårdakvarnar och skit" verkligen låter som skit när man jämför med Blåvitts underbara "Snart skiner Poseidon".

Trots att jag är en riktig Ängel måste jag erkänna att GAIS har en väldigt lovande målvakt i form av Sebastian Laneby. Dessutom kommer ju laget från en grym stad, precis som Blåvitt. (Det här är alltså två positiva saker jag kommer på), är det Göteborgsderby hejar jag dock som sagt på IFK Göteborg!!
0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.