18 aug. 2011

Damn server problems, yet again

Ja återigen är det problem med bloggen, den är gången kan jag inte logga in och skriva via internet-browsern utan nu sitter jag och skriver i Windows Live Writer. Ok det funkar liksom men WTF, jag vill att allt ska fungera precis som vanligt.

Men men, förresten har ni sett vad Minzy har gjort. Nu dissar hon bloggare och säger att det är “såååååå 2007” vilket betyder att hon indirekt dissar mig också ju! Jag trodde att vi var kompisar men alltså jag tycker inte att det är ok när hon skriver så. Jag lägger ju ner massa tid på att skriva inlägg och ta bilder och sånt och hon kallar det “såååååå 2007”, nej nu är jag riktigt sur!

Ok att hon skriver att hon har ett liv utanför bloggen, som om inte jag har det då eller?! Självklart får man tycka att det är tråkigt att blogga men lite taskigt att säga att det är “såååååå 2007” när jag bloggar och jag trodde vi var rätt bra kompisar. Dessutom så tjänar hon ju pengar på att blogga och när man skriver att det är tråkigt så lär ju sponsorerna hoppa av också… hmmm.

Fatta bara tiden jag har lagt ner på att göra den här bilden! Jag tycker att det är kul men har jag inget liv då eller bara för att ja har gjort det till min blogg?!Untitled-1

0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.