30 aug. 2011

Busy as a working bee

Yes yes, då är det bestämt att jag ska vara med på nästa styrelsemöte för företaget som jag jobbar med nu. Jag har precis haft en väldigt intressant diskussion och tagit upp en del punkter som jag kommer att framföra på mötet om två veckor.

På söndag kommer jag att jobba lite mer med reklamfilmen (först var det tänkt att jag bara skulle göra den) men nu har jag blivit mer involverad i företaget och det tycker jag är riktigt roligt. Jag har som sagt väldigt mycket som jag vill ta upp till diskussion på nästa möte.image

0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.