2 aug. 2011

The Balkan Sound


Av någon konstig anledning tycker jag att musik från Balkan är sjukt bra. Av någon anledning brukar jag alltid tycka att Bosnien och Kroatien har grymma låtar i ESC också haha. Rumänien och Bulgarien är bra också, jag säger bara Alexandra Stan. Min iPhone är typ full av bra balkanmusik så här kommer en liten lista på det. (Del 2 av min serie av inlägg med spellistor).
 • Deen - 10 miliona ljubavi
 • Severina - Gas, Gas
 • Miligram ft. Severina - Lola
 • Deen - Sexy Chica
 • Claudia - Bolesna
 • Yarabi - El Sila (Rmx by DJ Rynno & Cristi Tiu) 
 • Vesna Pisarovic - Sve Na Svijetu
 • Deen - Taxi
 • Claudia - Led (Ice)
 • Claudia - Kada Ne Ljubis Me
 • Akcent - Buchet de trandafiri
 • Claudia - Hrvatice Vas Vole
 • Seka Aleksic - Idi Pre Jutra
 • Via Gra - Sumasshedshiy


0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.