17 aug. 2011

Another wonderful day of nothing

Idag har jag verkligen inga direkta planer. Det kanske blir en golfrunda lite senare och sen kanske jag ska träffa Alex och käka middag beroende på om han måste jobba eller inte ikväll.

Igår var jag ju i Södertälje och firade min morbrors frus födelsedag. Det är alltid kul att träffa dom och speciellt min lilla minikusin som har blivit grym på fotboll!!!! Är inte det awesome?! Imorgon kommer om dessutom hit och ska bo hos oss ett tag och det tycker jag alltid är så himla skoj.

Ja som ni kanske märker så har jag typ inga spikade planer alls vilket är så himla skönt ibland...



0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.