22 aug. 2011

Another day in stockholm

Ja idag var jag ju inne i city och träffade Layla. Som vanligt satt vi och hade lite SATC-snack och återigen tycker jag synd om alla andra runt omkring som var tvungna att lyssna haha. Hur som helst så drog vi upp till Donken för att jag ville ha ett Coca-Colaglas igen och så satt vi och snackade lite där om hennes “date” och lite om “J” och sådär.

Efter att ha suttit och snackat ett bra tag på Donken gick vi på en shoppingtur och självklart började vi med Marc Jacobs… en av mina favoritaffärer! Jag köpte två par boxerbriefs… I wear nothing but that liksom, glöm lösa boxers och sånt. Så himla osexigt! Sen gick vi och kollade på lite kläder till henne och hon hittade ett par riktigt snygga jeans som verkligen framhävde hennes former, soo hot!

När jag kom hem kollade jag till Sandra och Sigis katter som jag just nu är barnvakt åt och dom blir så himla glada så fort jag kommer dit, gullekatter!

Untitled-1

0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.