20 juli 2011

You've got to be kidding me dude

Idag när jag och Sebastian gick på stan kom det plötsligt en rullande fågel mitt framför mina fötter. Tydligen var det någon skum gubbe som samlade in pengar för svältande ejdrar. Alltså kom igen, inne i Nordstan finns alla seriösa välgörenhetsorganisationer som Amnesty, Rädda Barnen, Röda Korset osv och så kommer den här gubben! Vad förväntar han sig liksom, om man ger pengar till välgörenhet kommer ejdrar väldigt långt ner på listan! Jag måste erkänna att det var kul att se den radiostyrda fågeln men jag hoppas inte att han tror att han kan få in mycket pengar haha

Bilden är lånad från Solveig Holstein


0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.