22 juli 2011

Work work work... but I actually enjoy it

Ja då har man faktiskt jobbat lite idag då. Den senaste timmen har jag suttit och svarat på jobbrelaterade bloggmail. Alla ni läsare som har skrivit, jag kommer svara på era mail också men just nu sitter jag i bilen med iPhonen som modem till datorn. Era svar kommer jag att skicka ut ikväll eller under morgondagen då jag inte har hunnit läsa alla era mail ännu.

Nu är det i alla fall dags för lite shopping Nordstan igen... shoppingtime!


0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.