10 juli 2011

A wonderful evening in paradise

Igårkväll var jag och min familj ute på Sjölunda på middag. Sjölunda är Sofias släkts sommarställe (min mammas föredetta elever som är 34 nu). Dessutom var hon barnvakt åt mig när jag var liten och hon och hela hennes släkt är jättemysiga! Igår så var vi i alla fall där och åt middag med henne, hennes man och barn och hennes föräldrar. Det var otroligt härlig för dom bor ute på en udde med massa små hus och inte några grannar på sjukt långt avstånd. Helt privat sjötomt och mark runt omkring.... ja ni ser ju bilderna här nere. 

Till middag blev det grillade scampi med sallad och pommes (so my style alltså!). Till efterrätt var det en jättesmarrig chokladtårta med smultron/hallon/jordgubbssås (hemmagjord of course) och grädde... and I loved it. 

Sen eftermiddagen kom Sofias syster Sarah förbi också med sina hundar, på bilderna är det Anouk som var supersöt och förutom henne så har hon en annan gullig hund som heter Oliver.

 
0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.