20 juli 2011

Why oh why(?) and this was actually quite fun!

När jag gick på stan förut tänkte jag på hur mycket snyggare människor i Göteborg är. Alltså jag tror 9/10 var supersnygga! Sen är alla så otroligt mysigt trevliga också och jag blir alltid glad av att gå på stan här, på något konstigt sätt känner jag mig så himla hemma i den här stan. Jag vill flytta hit NU! Igår skrev jag ju dessutom att mina barn kommer få snacka göteborska haha, det låter så mysigt och idag när jag pratade med farmor sa hon att jag pratade göteborska. Det brukar alltid bli så när jag är här men jag ser det som något positivt, det betyder ju att jag låter mysig haha

En sak som var rolig inne i stan idag var att jag blev stoppad totalt 7 gånger av små fjortistjejer som undrade om jag spelade i Gothia Cup... ok kul att jag ser ut som om jag faktiskt idrottar mycket (awesome!) men kom igen ser jag ut som 18?! Nä men det var faktiskt jätteroligt.0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.