7 juli 2011

Why blog if you are boring?

Jag har upptäckt att många av dom bloggar som jag började följa för längesen har blivit jättedåliga på att
uppdatera. Jag fattar inte varför vissa har bloggar men bara skriver ett eller två inlägg någon gång i veckan. Så himla tråkigt.

Sen tycker jag att man som bloggare måste inse att man lägger ut sitt liv på nätet, även om man inte skriver ut ALLT ur ens privatliv så får man räkna med att det finns nyfikna läsare som gräver efter "juicy dirt" på en. Tål man inte det kanske man inte borde ha en blogg... just saying liksom! Självklart ska man respektera andra människors privatliv men det finns idioter där ute som inte gör det och det får alla vi som bloggar finna oss i tyvärr. Förr eller senare händer det alla bloggare... trust me I know!0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.