31 juli 2011

To be completely honest with you...

Nu är det ju sommar och sol och alla vill vara snygga till stranden. Samtidigt säger alla att utseendet inte är viktigt, det är insidan som räknas. Självklart är insidan jätteviktig men utseendet spelar tyvärr också roll och den som säger att det inte gör det ljuger, harsh but true people. I dom flesta bloggar jag läser så får jag intrycket av att dom är jättenöjda med sina kroppar och inte har några komplex över huvudtaget. Därför tänkte jag vara lite ärlig och "tala ut" här i min blogg.

Jag kan helt ärligt säga att jag inte är 100 % nöjd med min kropp. Jag skulle självklart vilja ha mer muskler, kanske vara lite längre osv. Det ända man kan göra då är att träna hälsosamt (ok att ja är 1.70 kan jag ju inte förändra men ni fattar). Jag försöker att undvika att läsa bloggar med folk som är riktigt vältränade för då kommer den där jobbiga känslan "varför ser inte jag ut så" fram.

Hur som helst, budskapet jag vill få fram i min blogg är att man ska försöka vara nöjd med sig själv och strunta i alla andra, och om man tycker det är svårt så måste man ändå sätta sin hälsa i första rummet. Man ska aldrig svälta sig själv och gå på microdieter. Träna istället och ät hälsosamt, då kan man förändra sin kropp utan att riskera sin hälsa.


0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.