20 juli 2011

So this is what I did...

Här är lite bilder från min dag i Götet. Jag hade fullt upp så jag tog inte så många. Hur som helst mötte jag upp Sebastian i Brunnsparken för att käka lunch och då drog vi upp till Bryggeriet på Avenyn. Jag åt rostbiff och potatissallad och han tog någon lax. Efter det gick vi en sväng på stan och han köpte lite saker.

Efter det skulle han hem eftersom han skulle jobba ikväll och då bestämde jag mig för att gå till Blåvittborgen och köpa lite saker... som supporter måste man ju göra det! (Glömde att skriva jag köpte en tandborste också!).

Sen fram på eftermiddagen tog jag bussen hem och det gick rätt fort, tror det gick på 30 min eller så men eftersom jag missade den första bussen med 2min så drog jag till Espresso House och tog en stor Frapino.

Nu ska jag laga något nyttigt till middag har jag tänkt mig, exakt vad vet jag inte ännu.
0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.