2 juli 2011

A short (or not) recap of yesterday, and probably a premonition of tonight

Jo nu ska jag berätta lite om gårdagen. Kvällen började med en rätt lugn middag hemma innan jag drog iväg på förfest och Sandra och Sigis och två av deras kompisar. Jag skämtar inte när jag säger att det flödade av mojitos(!). Efter x-antal drinkar drog vi ner mot loppet och hejade på våran granne som sprang med sin dotter, såå sött! Efter racet blev det snabbt hem till Sigis och Sandra igen så dom kunde byta om och sen gick vi ner mot hamnen där vi mötte upp Frida, Stina och Jenny som redan satt med några drinkar inne på Fina Fisken. 

Självklart skulle jag också dricka lite och då fick jag en försenad födelsedagspresent av Stina, en drink som var grym! I alla fall beställde jag lite ostron till mig och Jenny också och dom var toppen. En liten rolig sak som hände var att när vi satt vid vårat bord slockade stearinljuset ut och någon ropade på en kypare. Då kommer Henrik (ägaren) och tänder det igen, Stina frågar om vi inte kan få ett nytt som kan brinna längre och Henrik svarar:
- "Nej det där räcker nog, jag känner ju Alvin och det där räcker innan han blir tillräckligt packad haha"

Jag älskar när kypare är schyssta och roliga, och Henrik är verkligen toppen! Han är alltid trevlig och snabb med servicen när jag eller min familj är där, lätt bästa restaurangägaren i stan.
I alla fall så satt vi ett tag på Fina Fisken innan Sandra och Sigis bestämde sig för att dra hem. Jag, Jenny och Stina drog till Sjökrogen och Frida, Caroline och Micke (som kom senare) bestämde sig för att stanna.

På sjökrogen blev det mer drinkar och där träffade vi på Tommy, Andreas och Peter också och snackade lite med dom, jag har alltid gillat dom så det blir väl att vi stöter på dom ute i klubbvimmlet imorrn igen tror jag.

Innan vi drog hem var jag och Jenny så himla hungriga så vi stannade vid en liten korvkiosk och käkade.. sen upptäckte Stina att det riktiga hamburgerstället var öppet (DAMN!!!) så dit drar vi efter utekvällen imorrn.

Något är fel med bloggservern för jag kan inte få 
bilderna större än så här i bloggen nu... stupid!
0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.