19 juli 2011

A view from the top

Så här ser min utsikt ut just nu. Visst ser det härligt ut... by the way pappa står just nu och fotar mig för att jag ska lägga upp en bild på hur det ser ut när jag bloggar. Jag tror inte att jag har så många bilder på just när jag bloggar. Någon gång måste vara det första liksom...
5 comments:

 1. Vilka är dina bästa sommarlåtar 2011?

  SvaraRadera
 2. Hur länge har du spelat golf och vilka andra sporter gör du?

  SvaraRadera
 3. Saknar du fotbollen?

  SvaraRadera
 4. Godkänner du alla kommentarer?

  SvaraRadera
 5. Ska du in till Gothia Cup och kolla på några matcher?

  SvaraRadera

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.