22 juli 2011

Recognized by the best

Idag var jag ju inne i Göteborg igen och det var hur kul som helst för jag blev igenkänd två gånger. Första gången var av ingen mindre än Andreas Wijk(!!) Det var riktigt skoj för jag gick på Fredsgatan när en kille plötsligt vinkar och säger hej. Andreas är verkligen en av dom trevligaste personerna jag har träffat, på Blog Awards 2010 satt vi och snackade lite om västkusten och på Finest Awards var det otroligt skoj när han vann! Hur som helst var det jätteroligt att han kände igen mig på stan!

Sen så var det två tjejer inne i Nordstan som kände igen mig också, men återigen så tycker jag alltid att det är skoj när ni läsare kommer fram... uppmaning till er tjejer ;)

 
 Andreas tycker jag har den bästa klädstilen av alla killbloggare, sen att han är trevlig och har otroligt bra bilder på sin blogg gör ju bara att man gillar den ännu mer.0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.