18 juli 2011

Quick post before leaving

Hej bloggen!

Nu tänkte jag bara slänga upp ett snabbt inlägg här för jag ska snart dra iväg på en liten roadtrip. Vart jag ska åka vet jag inte ännu men of course ska jag ta bilder. Nu är iPhonen i alla fall synkad med nya datorn men jag har inte hunnit föra över bilderna till den ännu så det är därför jag inte har lagt upp nåt på nya datorn ännu.

Anyway, nu ska jag dra men jag kommer mobilblogga så gått det går. Jag har ju faktiskt semester så det är därför jag inte bloggar lika mycket som jag brukar när jag är hemma... Jag älskar fortfarande min blogg och er läsare!


0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.