30 juli 2011

Post of the day

Ok här är dagens blogginlägg. Återigen har jag tillbringat hela dagen ute på sjön och idag var det helt otroligt varmt ute. Sen blev det en tur in till Marstrand med båten också och då köpte jag en tröja som är jättesnygg. Just nu tittar jag på minneskonserten på SVT2, den är jättefin och varje gång jag ser eller läser något om terrorattackerna i Norge blir jag lika berörd. Jag kan inte hjälpa att börja tänka på alla stackare som var på Utöya och allt det hemska som hände där. Så hemskt!

Det är så läskigt att något så hemskt har kunnat hända i vårat fina grannland!0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.