12 juli 2011

Post-beach pictures

Idag var jag ju iväg till Sandvik med Sandra Sigis och Karolis. Eftersom att jag inte kan surfa och det blåste en hel del satt jag och Sandra på stranden och chillade med lite öl och godis medan Sigis och Karolis turades om att surfa lite. För mig var det första gången jag träffade Karolis men han var grymt trevlig och hade världens humor.. so fun! 

Jag käkade någon rostbiffswrap som var helt awesome och sen körde jag Marc Jacobs-style med mitt supersnygga iPhoneskal och vattenflaska... jag älskar Marc by Marc Jacobs.

Sigis satt och använde kameran som kikare när Karolis var ute och surfade, grymt bra att ha två användningsområden för en sak liksom.

0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.