14 juli 2011

Packing = frenzy = panic!

Idag ska jag iväg till Göteborg och som vanligt när jag reser blir det smått kaos! Jag har så otroligt mycket saker som jag vill, och känner att jag måste, ha med mig så det är jättesvårt. Det här händer alltid när jag ska åka till västkusten eftersom vädret kan variera så himla mycket, antingen är det sol och varm eller så blåser det och känns som vinter... suck för det liksom.

I alla fall så har jag nästan fått med allt jag vill ha tror jag, i vilket fall som helst kommer jag ju shoppa inne i Nordstan och så så det löser sig nog.
0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.