23 juli 2011

One of the best pieces of summer

Det här är nog en av dom bästa sakerna med att vara på västkusten. FÄRSKA skaldjur! Igårkväll blev det som sagt middag inne i stan hos farmor och farfar och på vägen stannade vi i Feskekörka för att hämta upp lite skaldjur. Krabba, färska räkor, skagenröra, lax... you name it! Det är alltid sjukt härligt att sitta och äta färska skaldjur. Något som vi antagligen kommer att göra i helgen när min kompis William och hans föräldrar kommer ner hit. Då blir det självklart ostron också (then I'm happy!) eftersom att dom också tycker om det.

Nu ska jag slänga mig i sängen och kolla på film + att checka in Anton Hyséns blogg som är en av dom nyaste som jag har fastnat för.

0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.