19 juli 2011

Lunch in Lysekil

Igår var jag en sväng till Lysekil och då blev det lunch på Däcket som ligger i Södra Hamnen. Eftersom att jag och min sällskap kom dit efter lunchrushen serverades ingen A la Carte längre men det gjorde inget, maten var super. Jag tog en skaldjurspasta (blåmusslor, räkor och grönsaker med pasta i hummerfond) och mitt sällskap åt en Ceasarsallad... aldrig fel det heller. Till det körde jag en Pepsi, mycket godare än Cola enligt mig för jag blev hooked på det när jag var i Kanada (dom hade typ inte Coca-Cola någonstans så jag fick Pepsi hela tiden och sen dess kör jag på det om det finns liksom).

0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.