10 juli 2011

Lesson of the day: Don't tease a badger because you will get deaf!

 
Jag har helt glömt bort att berätta för er vad som hände inatt! Jag satt och kollade på film runt 00.15 när jag hör hur något eller någon börjar skrika helt förtvivlat utanför mitt fönster (jag hör att det inte är en människa). Först så försöker jag ignorera det men efter någon minut går det inte, det är så sjukt högt! Hur som helst öppnar jag fönstret och tittar ut men jag ser inget alls... helt kolsvart.

Efter ett tag när jag loggar in på Facebook ser jag att min granne Caroline har skrivit om samma skrik i sin statusrad: 
"Hörde hjärtskärande skrik utanför fönstret. Det var fruktansvärt att höra. 
Kunde spåra dem till en stor gran på grannarnas tomt. Ficklampans ögla lyste 
upp en grävling som stod och tittade tillbaka på mig under granen. Den hade 
slutat skrika och fnös och morrade nu åt mig, så jag tror inte den var så illa däran. 
Läste på internet att grävlingar kan skrika när de bråkar med varandra."

Det är mycket troligt att det var grävlingar för jag mötte en för några kvällar sen när jag var på väg hem efter en utekväll. Den var jättesöt för den stannade upp, kollade på mig i säkert 20 sekunder och sen fick den panik och bokstavligen flög iväg i mörkret. Det tog liksom sats med bakbenen och studsade iväg bland träden. Jag läste på en annan sida att grävlingar tydligen har rätt bra kraft i benen för en kille hade mött en grävling som gjorde exakt samma sak och han fick det på bild... checka in den haha 

Flying Badger

 


0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.