6 juli 2011

Ladies and gentlemen, I give you... UTTERLY AWESOMNESS

Jag tänkte bara tipsa alla er läsare om en av mina favoritbloggar. Jag har tipsat om henne förr men eftersom hon är grym så tänkte jag tipsa igen. Jennifers blogg är verkligen en av dom roligaste bloggar jag vet och alla inlägg har något inslag av humor. Dessutom gillar hon att resa och hon har samma smak som jag när det gäller resemål och typ av boende så för mig är bloggen en liten inspiration för framtida semestrar.

För er tjejer tycker jag att ni ska inspiration från hennes klädstil, det är enligt mig så en tjej ska klä sig. Snyggt, enkelt och stilrent.

Jennifer Green - Utterly Awesome
0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.