1 juli 2011

Inspiration: Bottega S/S 2011

Här är några av mina favoriter ur Bottega Venetas S/S 2011-kollektion. Generellt sett så var årets kollektion inte riktigt i min smak men det fanns en del godbitar som jag skulle kunna tänka mig att investera i. Anledningen till att jag har valt följande outfits från visningen är för att jag tycker att dom är precis lagom lediga och sportiga för ett avslappnad dag på stan eller på stranden. Det är lite vardagslyx över plaggen, även om dom ser väldigt trashy och slappa ut så ser man att det är väldigt bra kvalitet på materialet vilket jag tycker är väldigt viktigt. Speciellt på vardagskläder som slits enormt mycket.
0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.