19 juli 2011

Sometimes your heart just needs to speak

Jag är trött på hela situationen med att vara själv. Just nu känner jag verkligen hur jag behöver någon jag att vara med, någon som sover bredvid mig, någon som viskar gulliga saker i mitt öra och någon som älskar mig precis som jag är... och min familj och alla mina vänner är helt underbara(!) men just nu saknar jag den där personen som förgyller ens vardag och som man vill ge allt till. Ja ni fattar nog vad jag menar. 

Nej usch, ibland får jag såna här deppiga ögonblick när jag tänker tillbaka på gamla förhållanden. Visst det var saker som inte fungerade och det var därför det tog slut men jag saknar ändå den där speciella känslan närman är kär, just nu skulle jag verkligen strunta i alla negativa saker bara för att hitta den där speciella personen

"lately I've been praying and hoping and wishing, Is anyone out there willing to listen"

28 comments:

 1. Vem skulle int vill inte mysa med dej? :S

  SvaraRadera
 2. tro mig Alvin, det finns många där ute som väntar på en sån underbar kille som dig :)

  STOR KRAM GUBBEN

  SvaraRadera
 3. Naw, gubben! Du nog hitta en person som kommer göra dig lycklig och som aldrig göra något för att såra dig! Fattar att ddet känns ensamt ibland men du kommer hitta en underbar person som kommer älska dig! PUSS

  SvaraRadera
 4. kärlek dyker upp när man minst anar det och självklart är det tråkigt att vara ensam men människor är som pusselbitar så det finns alltid två som hör ihop! <3<3<3<3<3 Håll ut sötis

  SvaraRadera
 5. Jag kan vara din Romeo om du vill! Jag tycker du verkar vara en helt underbar kille som jag skulle vilja dela mitt liv med. Du rä underbar och det finns alltid någon därute för alla. Du kommer hitta din soulmate snart! Du är underbar Alvin!

  SvaraRadera
 6. Gud vad många söta kommentarer du har fått. Jag skulle verkligen göra vad som helst för att göra dig lyckilg för du verkar vara en underbart gullig och snäll person. Du får mitt hjärta att smälta

  SvaraRadera
 7. Du är inte en person man skulle tacka nej till och jag vet att det är många där ute som känner som jag. Ta åt dig av alla kommentarer här idag för jag vet att du kommer hitta en person som är lika underbar som du. Kram

  SvaraRadera
 8. Men älskade vän, du anar inte hur många tjejer och killar där ute som skulle vilja ha någon som dig! Jag är också singel och ibland är det jättejobbigt men tro mig det kommer en dag när du hittar din Romeo elleer Julia! Glöm inte att du är en underbar person som kommer hitta en annan underbar person!

  SvaraRadera
 9. Gud du verkar verkligen vara en drömkille! Du är söt snygg och snäll och dessutom vågar du visa känslor! Det finns så otroligt många tjejer och killar som letar efter någon som dig så håll ut. Du kommer hitta någon baby! Glöm inte heller att alla vi läsare älskar dig precis som du är

  SvaraRadera
 10. Jag håller med Josefin och glöm som sagt inte att alla dina läsare älskar dig!

  SvaraRadera
 11. Du kommer få din prins eller prinsessa så det är bara att vänta. Glöm inte heller att det är bättre att vänta på något extra underbart än att ta första bästa som är OK.

  Jag tycker du är helt grym och du verkar så snäll och söt och dessutom är du jättesnygg!

  SvaraRadera
 12. Kolla bara på alla positiva kommentarer du har fått, det är ett tecken på att du är en jättesöt och trevlig person som många älskar. Jag förstår att det kan vara ensamt ibland men tro mig en sån gullig person som du kommer hitta någon snart

  SvaraRadera
 13. Jag skulle vilja ligga och mysa med dig nu och bara vara, du är min drömkille som är söt snygg och vågar visa känslor

  SvaraRadera
 14. Naaw alvin, du som är så gullig ska inte behöva känna så här. Det finns någon där ute för dig. Enda anledningen till att du inte har funnit rätt ännu är att ingen är tillräckligt bra för en så underbar människa som du.

  SvaraRadera
 15. Du är en underbar kille som många skulle vilja ha, glöm aldrig det!

  SvaraRadera
 16. forsätt var precis som du är och låt ingen ändra dig! Du är helt underbar Alvin

  SvaraRadera
 17. Du är många tjejer och killars dröm så håll ut det kommer komma någon som kommer ta dig med storm och som du kommer vara lycklig med

  SvaraRadera
 18. Jag säger precis som alla andra! Du verkar vara en sån fin människa så du förtjänar det bästa! Du kommer hitta din perfekta match som du kommer bli jättelycklig med

  SvaraRadera
 19. Jag skulle ge allt för att göra dig lycklig och jag vet att det finns många andra killar och tjejer där ute som känner precis som jag

  SvaraRadera
 20. <3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3
  Du är så fin!
  <3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

  SvaraRadera
 21. Jag skulle vilja göra dig lycklig för du verkar vara helt genomsnäll och söt

  SvaraRadera
 22. Du är en jättefin kille!

  SvaraRadera
 23. DU ÄR MÅNGAS DRÖMPRINS SÅ HÅLL UT, DU KOMMER HITTA DIN PUSSELBIT SNART

  SvaraRadera
 24. Jag lovar dej, det finns många människor som älskar dig för den du är

  SvaraRadera
 25. Du är underbar! Glöm aldrig deet

  SvaraRadera
 26. Du kommer hitta någon som kommer vara helt underbar mot dig. Du måste bara hålla ut gubben

  SvaraRadera
 27. Jag skulle vilja mysa med dig när som helst

  SvaraRadera
 28. Du verkar så mysig och gullig

  SvaraRadera

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.