6 juli 2011

How I spent my Tuesday

Igår var jag helt sämst på att blogga I know. Jag vaknade rätt sent av att Sandra smsade mig och frågade om jag ville gå ner på stan och fika lite, vilket jag alltid är på för. Eftersom att jag precis hade vaknat körde jag lite breakfast-style på min fika och tog en Pecan Pie, kolaknäck och te medan Sandra nöjde sig med en liten marsipan anka.

Efter fikan gick vi runt i lite affärer innan vi bestämde oss för att åka iväg till Södertälje och shoppa lite istället. Sandra behövde köpa lite färger och penslar till sina tavlor så då passade vi på att åka till en sån affär. Sen var vi på Rusta också för jag behövde köpa lite nya hårprodukter (Bobby's). 

På vägen hem stannade vi på McDonalds och käkade "lite" också. Ni vet dom här nya snackboxarna som kör reklamen "Dela med dig av sommaren" eller nåt sånt, vi tog varsin sån (20 chicken mcnuggets i min och 16 blandade bitar i hennes). Här var det verkligen ingen sharing haha. Gott var det i alla fall och alla bitarna slank ner utan problem.
0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.