29 juli 2011

Half a break

Ja som ni har märkt kör jag bloggen på halvfart nu. Det är så himla fint väder här så dagarna spenderas ute på båten och då känner jag inte för att blogga så mycket. Så fort jag är hemma från bästkusten kommer bloggen vara tillbaka som normalt och det kommer komma fler uppdateringar.

Just nu sitter jag och tittar lite på Solsidan och har fruktansvärt träningsångest. Det är på gränsen till sjukt! Nä men bortsett från träningsångesten så är det tipptopp.


0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.