20 juli 2011

Gothia Cup 2011: Group Stage


Det går riktigt bra för Göteborgslagen i Gothia Cup i år, eller i alla fall lagen som jag hejar på... IFK Göteborg och Örgryte IS (B16). Anledningen till att jag hejar på IFK är ju självklar, det är MITT lag i Allsvenskan också liksom. Anledningen till att jag hejar på ÖIS också är för att en av mina barndomskompisar bor i Örgryte så då måste jag ju supporta honom haha.
Just nu ledar både IFK och ÖIS sina grupper då båda har vunnit 2 av 2 matcher. Nästa match blir lätt för båda lagen då det mötande laget har förlorat 2 av 2 matcher hittills. 
0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.