16 juli 2011

The first bad "update day" in ages... catch up

Förlåt för att jag har varit så dålig på att uppdatera idag men jag har suttit och pluggat i 5½ timme idag och sen åkte jag in till Marstrand och checkade läget. Som vanligt var det fullt med folk på kajen och jag kollade lite i affärer men hittade inget som jag ville ha idag. På färjan över såg jag en kille som var helt galet lik Andreas Wijk (om jag inte visste att han inte var här i Kungälv hade jag varit säker på att det var han). Det hade varit rätt kul att träffa honom här för på Blog Awards 2010 satt vi och snackade en hel del om Marstrand eftersom han bara bor några typ 4 mil bort och jag har sommarställe här.0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.