21 juli 2011

Exercise is the best

Ja idag började jag dagen med en powerwalk på drygt 6 km i uppförsbacke och motvind. Även om det inte var så långt känns det alltid skönt när man har gjort någon form av träning. Till lunch blev en tunnbrödsrulle (grovt bröd) med skagenröra och citronvatten... I'm going for the healthy stuff today.

Sen har jag snackat lite med Linnea idag och vi har bestämt att vi båda måste ta någon ledig dag och ses nästa vecka. Det var sjukt länge sen och vi har massa gossip att ta igen.

Visstja, nu har jag satt Blåvitts skosmycken på mina skor så jag går omkring som en riktig supporter nu haha0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.